Kuulge, hakkabki pihta!

Buenas!

Lõpuks on jõudnud kätte päev, kui sain oma kodinad kokku pakitud, seljakoti õlale visata ning varahommikul kell pool viis lennujaama sõita. Lennujaamas ootas mind ees teine vandersell Triinu, kes samuti veedab oma vahetusaasta Hispaanias.

Ometi ei alanud hommik kõige paremate uudistega. Meile tuli teade, et meie lend Tallinn-Helsingi on tühistatud ning selle pärast polnud meil võimalik pääseda ka Helisigi-Málaga lennule. Kärmelt viidi läbi muudatused ning meid ootas ees hoopis peatus Frankfurti lennujaamas, kus me ka praegu istume ja ootame Hispaania lendu. Kui Helsingis oleks meil uue lennuni aega olnud alla tunni, siis Saksamaal on meil ootamist olnud tubli kuus tundi. Aga enam pole palju jäänud!

Kahjuks teatati minu kaasvandersellile Triinule, et ühel tema Hispaania pereliikmel oli kokkupuude positiivse testi andnud isikuga. Pere jääb kaheks nädalaks isolatsiooni ning Triinut ootab nii kauaks asenduspere. Nagu näha, siis ebaõnnestumisi jagub piisavalt, aga me peame kenasti vastu! "Tegelikult on elu ju päris ilus" - Triinu. 
Nõustun Triinuga täielikult ning kiigutan toolil jalga ja vaatlen, mis lennujaama aknast paistab. Tõesti on ju mõnus. 

Ongi viimane tund lennujaamas istumist  jäänud ja olemegi lennukil, mis viib meid kauaoodatud Hispaaniasse! 

Seniks aga jääge moodsaks! 

M.


Kommentaarid