Triinu, Mina ja Málaga (Day 1)

 Oi, tervist!

Algselt plaanisin järgneva postituse koolist teha, aga teeme nii, et see jääb teiseks korraks. Nüüd kirjutan hoopis oma marust nädalavahetusest, mille koos Triinuga Málagas veetsin! 

Meil oli Triinuga juba mõnda aega plaan, et peaks miskit vahvat koos plaanima. Kes Triinut veel ei tea, siis tema on üks väga vinge preili ja minu meeletult hea sõbranna, kes on samuti Hispaanias vahetusaastal (tema blogi saate lugeda siit  https://triinueliisehispaanias.blogspot.com/). 

Aga nii me plaani ära plaanisimegi. Pakkisin oma kodinad kokku ning sõitsin reedel kolmeks päevaks tema juurde Málagasse. Kujutage ette, mida kõike hakkab juhtuma, kui sa paned kokku kaks head sõbrannat, kes on niigi veidi nupust nikastanud ja soovivad üha seigelda ja avastada. Ma jutustan teile, mida meil saama hakkas.

Reedel suundusime koheselt künka otsa päikseloojangut vaatama, mille otsas asub Castillo de Gibralfaro kindlus, mis rajati 14. sajandil Alcazaba kaitsmiseks ja on kuni tänaseni üks enim külastatud paiku ning tipust paistab muljetavaldava vaade linnale. 



 




Kuna ma jõudsin linna alles õhtul, siis peale jutukeste vestmist ja vaate imetlemist suundusimegi peatselt Triinu poole, et edasi pläkutada ning uueks päevaks linnas valmis panna.


    ***


Selline oligi siis pisikine kirjeldus meie esimesest õhtust linnas. Õigepea saate lugeda ka järgnevatest päevadest, mis olid kohutavalt pikad ning tegusad. 


Seniks jääge moodsaks!


M.

Kommentaarid