Triinu, Mina ja Málaga (Day 2)

 Tere taas! :)

Sellest nädalavahetusest on küll juba hulk aega möödas, aga ma siiski jätkan oma algse plaaniga ja jutustan lõpuks teisest päevast. 

Panime Triinuga juba eelmisel õhtul paika, kuhu uuel päeval kuke ja koiduga minek on, kuna aega pole ju ometi raisata, ning mida kõike teha võiks. Ja palun öelge mulle, kuidas peaks päev algama ilma võrratu hommikusöögita? Ega's midagi, kaheksast äratuskell valmis meid äratama ja kell üheksa hommikul seadsime sammukesed krõbina kohviku poole. Üks lahedamaid kohti! Magusamatest magusam unelm! Sul on võimalus süüa seal sajas erinevas variandis hommikuhelbeid, koos erinevate lisandite ja maitsepiimadega. Lisaks on menüüs smuutikausid ja kõiksugu vahvaid kõhutäisi. 

Ning jah, terved seinad on head paremat täis ja pole võimalik kõiki maitseid ette kujutadagi! Krõbinate pakikesed on nummerdatud ja selle abil on lihtne ettekandjale oma soov edasi öelda. Aga enne tellimist tuleb läbi teha raskeim osa, milleks on oma kausi sisu valimine. Me murdsime krõbinate ja lisanditega tubli veerand tundi pead, aga kogu vaev valimisel tasus ära ning pistsime kausid peatselt kinni. 

(Mul on siiralt kahju, kui teil selle pildi peale suu vett jooksma hakkas, aga ma täiesti mõistan ;) )

Kõhud täis, oli aeg minna mere äärde jalutama. Hetked kadusid mööda rannapromenaadi jalutades, jutustades ja poodidesse kiigates. Sealt edasi liikusime uudistama linnatänavaid, kuniks kell oli täpselt paras lõuna söömiseks. Et taas kõhud täita, hüppasimegi kaua valitud söögikohta sisse ja asusime vatti saanud jalgu puhkama. Lühidalt valisime välja suvikõrvitsa ning kala, mis viisid keele alla. 

Ülejäänud päev möödus taaskord tänavatel jalutades ja sisseoste tehes, kuniks jõudis kätte aeg, et koju minna ning kiirelt uus päev kohale magada. 

Oii, ma unustasin mainida, et enne lõunast kõhutäit jooksime tänava peal kokku teiste vahetusõpilastega ja tegime nendega kohvipausi. 

Lisaks Triinule, kes on meie kallis Eesti preili, on teised kolm neiut pärit Soomest, Saksamaalt ning Hollandist. Rõõm oli nendega tuttavaks saada, aga kuna hetkel on koroona taas tegusid tegemas, jäi see kohtumine lähiajal kindlasti üheks viimaseks. :(

***

Teine päev Triinuga Málagas on teile lugemiseks valmis saanud ja nüüd pole muud, kui jääda ootama kolmanda päeva kirjeldust!


Seniks jääge moodsaks!


M.

Kommentaarid